aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡόουζ: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»

Ρόουζ: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»

Καμία ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν δεν αισθάνεται ο Ντάνι Ρόουζ.

Ο αριστερός μπακ της εθνικής Αγγλίας και της Τότεναμ, ο οποίος βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου από το κλαμπ του το καλοκαίρι, έχει ξεκινήσει ως βασικός σ’ όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά, δεν θεωρεί ότι οι εμφανίσεις του αποτελούν απάντηση σε κάποιον.

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν», τόνισε ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας.

Μάλιστα θέλησε να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του. «Κοιτάξτε την περασμένη σεζόν. Αγωνίστηκα στα προημιτελικά του Champions League. Έπαιξα στα ημιτελικά. Το ίδιο και στον τελικό. Οπότε έχω έναν προπονητή στο κλαμπ, ο οποίος πιστεύει σε μένα. Όπως και στην εθνική. Έχω έναν τεχνικό, που όποτε είμαι διαθέσιμος με επιλέγει», εξήγησε ο Ρόουζ.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε από την περιοδεία της ομάδας του στην Ασία. Μάλιστα, η έλευση του Ράιαν Σεσενιόν προμήνυε ένα τέλος μεταξύ αυτού και της Τότεναμ ύστερα από έξι χρόνια μεταξύ τους συνεργασίας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πράγματα στην εν λόγω «ιστορία», τα οποία –σύμφωνα με τον Ρόουζ- έλαβαν διαστάσεις πέραν της πραγματικότητας.

«Δεν ήταν όλα αληθή όσα δημοσιεύτηκαν το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα μπορώ να μιλήσω για ότι έγινε. Προς το παρόν δεν θέλω να επικεντρωθώ σε αρνητικού περιεχομένου συζητήσεις», ανέφερε ο αριστερός μπακ της Τότεναμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ