aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡονάλντο: «Να είστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε πράγματα με τη Γιουβέντους»

Ρονάλντο: «Να είστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε πράγματα με τη Γιουβέντους»

Ευτυχής που ανήκει στη Γιουβέντους και σίγουρος πως θα ανταποδώσει με γκολ και τίτλους την αγάπη που εισπράττει ήδη από τους φίλους της ομάδας δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Νιώθω υπέροχα, όλα είναι πολύ καλά και είμαι χαρούμενος. Η Γιουβέντους είναι πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο κλαμπ. Από μικρό παιδί ήλπιζα να παίξω σε αυτή την ομάδα μια μέρα. Δεν δίστασα στιγμή όταν πήρα την απόφαση. Είχα παίξει πολλές φορές απέναντι στη Γιουβέντους και είχα την αίσθηση ότι στους φίλους της ομάδας αρέσει ο Κριστιάνο. Αυτό που έγινε όταν σκόραρα στα προημιτελικά και με χειροκροτούσε όλο το γήπεδο ήταν απίστευτο. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να κάνουμε όλοι μαζί καλύτερη την ομάδα. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα και το πρωτάθλημα. Να είστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε πράγματα μαζί», δήλωσε ο Πορτογάλος σταρ στο κανάλι του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ