aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡονάλντο: «Έσπασε» το ρεκόρ του Πελέ, 2ος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου! (vid)

Ρονάλντο: «Έσπασε» το ρεκόρ του Πελέ, 2ος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου! (vid)

Απέναντι στην Ουντινέζε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο όχι απλά ισοφάρισε, αλλά άφησε οριστικά πίσω του τον Πελέ με 758 γκολ επαγγελματικής καριέρας και πλέον, κυνηγά το απόλυτο Νο1 της ιστορίας, τον Τσεχοσλοβάκο, Γιόσεφ Μπίτσαν!

Το μεγαλείο του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει τελειωμό. Ο Πορτογάλος μύθος, στην πρώτη του εμφάνιση στο 2021, σημείωσε την ιστορικότερη επίδοση της μοναδικής καριέρας του και βάζει πλώρη για την επόμενη. Αφού άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους κόντρα στην Ουντινέζε και ισοφάρισε το ρεκόρ τερμάτων του Πελέ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο «CR7» σκόραρε άλλη μια φορά και κατάφερε να το «σπάσει» οριστικά μέσα στο ίδιο παιχνίδι.

Ο 35χρονος θρύλος έφτασε έτσι τα 758 γκολ και βρίσκεται μόνος στη 2η θέση των σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Πλέον, μόνος στόχος είναι η απόλυτη κορυφή, η οποία προς το παρόν απέχει 48 τέρματα και ανήκει στον γεννημένο στην Αυστροουγγαρία Τσεχοσλοβάκο, Γιόσεφ Μπίτσαν, που είχε σταματήσει στα 805 στο διάστημα 1931-1955!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ