aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡονάλντο: Έπιασε τον Μπίτσαν στην πρώτη θέση με 759 γκολ

Ρονάλντο: Έπιασε τον Μπίτσαν στην πρώτη θέση με 759 γκολ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σκοράρει στις 3 Ιανουαρίου δύο φορές στο 4-1 της Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε, έφτασε τα 758 γκολ σε επίσημα ματς και ξεπέρασε τον Πελέ, αν και ο Βραζιλιάνος το αμφισβητεί (έχοντας άδικο όμως γιατί μετρά τα γκολ όχι μόνο σε επίσημα, αλλά και σε επίσημα και ανεπίσημα φιλικά), αλλάζοντας την επομένη το bio στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Πορτογάλος σκόραρε το τρίτο γκολ της Γιουβέντους το βράδυ της Κυριακής (10/1) και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 κόντρα στη Σασουόλο.

Αυτό ήταν το 759ο γκολ (σε 1.037 ματς) για τον Ίβηρα που έπιασε στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τον Γιόσεφ Μπίτσαν (γεννήθηκε το1913, πέθανε το 2001), ο οποίος είχε πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 495 ματς.

Ο Μπίτσαν είχε αγωνιστεί σε Ραπίντ Βιέννης, Αντμίρα, Σλάβια Πράγας, Βιτκόβιτσε, Χράντετς Κράλοβε και Ντινάμο Πράγας, ενώ σε εθνικό επίπεδο είχε φορέσεις τις φανέλες των εθνικών Αυστρίας και Τσεχοσλοβακίας.

Θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει και να βρεθεί ολομόναχος στην κορυφή. Ίσως στο επόμενο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ