aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡοναλντίνιο: «Η εμπειρία της φυλακής και πλέον του κατ’ οίκον περιορισμού»

Ροναλντίνιο: «Η εμπειρία της φυλακής και πλέον του κατ’ οίκον περιορισμού»

Η περιπέτεια του Ροναλντίνιο δεν έχει λάβει τέλος. Μπορεί πλέον να έχει αποφυλακιστεί, αλλά παραμένει στην Ασουνσιόν και σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων με τα οποία είχε εισέλθει στην Παραγουάη μαζί με τον αδερφό και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο Ασίς. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος, με γκριζαρισμένα γένια, μίλησε στην «El Mundo Deportivo» για την εμπειρία του.

«Δεν ήταν εύκολη περίοδος για μένα, αλλά εκτιμώ πολύ τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα. Στο ξενοδοχείο που διαμένουμε πλέον έχουμε άριστη αντιμετώπιση και προσπαθούμε να περνάμε την ώρα μας όσο πιο ευχάριστα γίνεται. Οι τελευταίες 60 μέρες ήταν ατελείωτες. Ο κόσμος που είναι στα σπίτι του καταλαβαίνει πώς είναι να μην μπορείς να κάνεις ό,τι έχεις συνηθίσει. Πιστεύω πως αυτή η περίεργη εμπειρία θα είναι για πάντα μέσα μου. Ευτυχώς αθλούμαστε καθημερινά και έχουμε μετατρέψει μία αίθουσα σε γυμναστήριο», τόνισε.

Παράλληλα μίλησε για την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα και την πόλη. «Είμαστε για πάντα ενωμένοι. Για μένα η Βαρκελώνη θα είναι για μια ζωή η δεύτερη πόλη μου. Η Μπαρτσελόνα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος και ο κόσμος της είναι μέσα στην καρδιά μου», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ