aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡόμα: Το κλάμα του Ρανιέρι λύγισε το «Ολίμπικο»

Ρόμα: Το κλάμα του Ρανιέρι λύγισε το «Ολίμπικο»

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο φινάλε της Serie A καθώς φοράει για τελευταία φορα τη φανέλα της αγαπημένης του Ρόμα, παρόλα υπήρχε άνθρωπος των Ρωμαίων που κατάφερε και εκείνος να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας το βράδυ της Κυριακής.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, με τον τηλεοπτικό φακό να συλλαμβάνει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου τον προπονητή των πρωτευουσιάνων να έχει βουρκώσει.

Αιτία ένα πανό που είχε δει λίγα δευτερόλεπτα πριν να υψώνεται στο πέταλο του «Ολίμπικο» από τους οργανωμένους οπαδούς και το οποίο έγραφε: «Κύριε Ρανιέρι, τη στιγμή της ανάγκης δήλωσες παρών, τώρα θα λάβεις τιμές από τον κόσμο σου». Πανό που «υποχρέωσε» μάλιστα τον Ρανιέρι να κάνει υπόκλιση στους φίλους της Ρόμα (με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του) λίγο πριν βουρκώσει.

Σημειώνεται πως ο 67χρονος τεχνικός δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την Ρόμα (είχε μάλιστα κάτσει στον πάγκο της και τη διετία 2009-2011) και δέχτηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της μετά την απόλυση του Ντι Φραντσέσκο μεσούσης της σεζόν παρότι γνώριζε πως δεν θα του ανανεωνόταν το συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι του 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ