aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡόμα και Νάπολι «βλέπουν» Νταρμιάν

Ρόμα και Νάπολι «βλέπουν» Νταρμιάν

Ενδιαφέρον για τον Ιταλό μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εκδηλώσει Ρόμα και Νάπολι, οι οποίες θέλουν να φέρουν πίσω στη Serie A τον ποδοσφαιριστή, ένα χρόνο μετά την μετακόμισή του στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την ιταλική Sportmediaset, η Γιουνάιτεντ δε σκέφτεται το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, ενώ για την πώλησή του ζητάει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ. Στη Ρόμα δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα τέτοιο ποσό, αντίθετα με τη Νάπολι, η οποία μετά την πώληση του Ιγκουαΐν στην Γιουβέντους για 94 εκατομμύρια ευρώ, έχει τη δυνατότητα να δώσει τα χρήματα που ζητάνε οι «κόκκινοι διάβολοι». Οι «παρτενοπέι» ψάχνουν έναν μπακ μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Σαντόν από την Ίντερ και θεωρούν τον Νταρμιάν την καλύτερη επιλογή.

Βέβαια, την τελική απόφαση θα την πάρει ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς αν επιθυμεί ο παίκτης να παραμείνει στο Μάντσεστερ, τότε οι δύο ιταλικές ομάδες θα πρέπει να αναζητήσουν διαφορετικές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ