aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡόι Κιν: «Καμία σύγκριση Καντονά με Μπρούνο, ο πρώτος πήρε τρόπαια»

Ρόι Κιν: «Καμία σύγκριση Καντονά με Μπρούνο, ο πρώτος πήρε τρόπαια»

Ιδιαίτερα καυστικός, ως συνήθως, ήταν ο Ρόι Κιν μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την συμπολίτισσα Σίτι (0-2) στο «Ολντ Τράφορντ» και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Απαντώντας σε όσους… τόλμησαν να παρομοιάσουν τον Μπρούνο Φερνάντες με τον Ερίκ Καντονά, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μάσησε τα λόγια του.

«Ο Μπρούνο επαινέθηκε πολύ τους τελευταίους μήνες και ο κόσμος τον σύγκρινε με τον Ερίκ Καντονά αλλά δεν έκανε πολλά στο ντέρμπι. Οι μεγάλοι παίκτες εμφανίζονται στα μεγάλα παιχνίδια και παίρνουν τίτλους. Αυτό έκανε ο Καντονά. Αυτό λείπει κάπως από την τωρινή ομάδα. Μάλλον χρειάζονται 1-2 παίκτες στο ρόστερ και χρειάζονται μια νίκη για να ξεπεράσουν το ψυχολογικό όριο των ημιτελικών, γιατί έχουν χάσει πολλούς. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια εξαιρετική Σίτι», τόνισε ο Ρόι Κιν στο Sky Sports.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ