aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡομπέρζ στο «Goal.com.cy»: «Το πρόβλημά μου δεν είναι με τον Αυγουστή»

Ρομπέρζ στο «Goal.com.cy»: «Το πρόβλημά μου δεν είναι με τον Αυγουστή»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Το γυαλί στις σχέσεις Απόλλωνα – Ρομπέρζ ράγισε για τα καλά. Ο Γάλλος αμυντικός δεν παρευρέθηκε στην πρώτη συνάντηση της ομάδας στο Κολόσσι και όπως ενημέρωσε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο Φανούριος Κωνσταντίνου ο Απόλλωνας παραχώρησε άδεια στον ποδοσφαιριστή για να φέρει πρόταση, καθώς εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού.

Μάλιστα, ο επίσημος Απόλλωνας αποκάλυψε ότι έφθασαν προτάσεις στα γραφεία της εταιρείας για παραχώρηση του Γάλλου αμυντικού. Η μία εξ αυτών κάλυπτε οικονομικά τον Απόλλωνα, αλλά όχι τον ποδοσφαιριστή.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy επικοινώνησε με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που χαρακτήρισε ψέματα τα όσα λέχθηκαν από τον επίσημο Απόλλωνα: «Δεν μίλησα με καμία ομάδα στον κόσμο, μέχρι σήμερα. Κάποιοι άλλοι μίλησαν για μένα, και αυτοί δεν προέρχονται από το δικό μου περιβάλλον», ήταν η τοποθέτηση του Γάλλου αμυντικού στην ιστοσελίδα μας, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διαφορά με τον Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά η παρεξήγηση έγινε με άλλο μέλος του τεχνικού επιτελείου.

«Δεν μίλησα με καμία άλλη ομάδα στον κόσμο. Δεν είπα ποτέ ότι είχα πρόβλημα με τον προπονητή, το πρόβλημα ήταν με άλλο μέλος του τεχνικού επιτελείου. Έστειλα αίτημα στην ομάδα για να μην ταξιδέψω στην Αυστρία και μόλις χθες πήρα την άδεια. Δεν θα ευχόμουν σε κανένα στην ζωή μου να χάσει την δουλειά του, δεν είναι στον χαρακτήρα μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ