aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ρόμπερτ, εδώ να μείνεις»

«Ρόμπερτ, εδώ να μείνεις»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Νέα Σαλαμίνα έχει δικαίωμα για ανανέωση του συμβολαίου του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και προτίθεται να το εφαρμόσει. Κάτι που έγινε γνωστό στον Σλοβάκο τερματοφύλακα διά στόματος του Μάκη Παπαϊωάννου. Ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής τον ενημέρωσε προ ημερών για την πρόθεση των ερυθρολεύκων. Εκ πρώτης, η αντίδραση του κίπερ-αποκάλυψη της σεζόν ήταν θετική.

Σε αυτό συνέβαλε (και) το γεγονός ότι η νέα συμφωνία θα περιλαμβάνει σημαντική αύξηση αποδοχών. Κάτι λογικό καθώς η υφιστάμενη συνεργασία έγινε την υστάτη της περσινής καλοκαιρινής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής έψαχνε να βρει ομάδα, αλλά έβρισκε πόρτες κλειστές εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ανάμεσα στα «όχι» που εισέπραξε ήταν και αυτό του Ερμή.

Εντούτοις, ο τότε προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Εουτζέν Νεαγκόε, γνωρίζοντάς τον καλά, επέμενε να πάρει το ρίσκο, δίνοντάς του τη θέση του Ίσλι Χίντι (αποχώρησε και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό). Έτσι εγγράφηκε στο έμψυχο δυναμικό, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στους υψηλά αμειβόμενους παίκτες της ομάδας.

Γίνεται κατανοητό ότι πλέον ο Βεσελόφσκι δεν βρίσκεται στα αζήτητα. Αντιθέτως, απέδειξε ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους κίπερ του πρωταθλήματος. Γεγονός που δικαιολογεί την πρόθεση των μελών του διοικητικού συμβουλίου για αύξηση του μισθού του.

Με αυτό τον τρόπο, οι ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν ότι θα τον έχουν στις τάξεις τους και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το έργο τελειώνει πάντα με το πέσιμο των υπογραφών. Μέχρι τότε, τίποτε δεν μπορεί να εκληφθεί ως δεδομένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ