aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡήξη χιαστού και στο άλλο γόνατο ο Μίλικ

Ρήξη χιαστού και στο άλλο γόνατο ο Μίλικ

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος σε λιγότερο από έναν χρόνο υπέστη ρήξη χιαστού και στα δύο γόνατά του.

Ο Πολωνός επιθετικός τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΣΠΑΛ το Σάββατο και ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Κυριακή. Σύμφωνα με το «Rai Sport», οι εξετάσεις έδειξαν ότι επρόκειτο ξανά για ρήξη χιαστού, ό,τι συνέβη και τον Οκτώβριο του 2016 με το αριστερό γόνατό του.

Εκείνος ο τραυματισμός τον είχε βρει σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας επτά γκολ μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου με τη νέα ομάδα του. Επέστρεψε ως αλλαγή μετά από τέσσερις μήνες, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τα λεπτά συμμετοχής που χρειαζόταν, λόγω του Ντρις Μέρτενς που «πυροβολούσε» κατά ριπάς.

Φέτος, μετρούσε συνολικά 90 λεπτά στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με τους «νεοφώτιστους» είχε περάσει αλλαγή. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη “Villa Stuart” και η ανάρρωσή του εκτιμάται μεταξύ 4-5 μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ