aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡιβάλντο: «Το πρόβλημα με τον Γκριεζμάν είναι ότι δεν το έχει πιστέψει»

Ριβάλντο: «Το πρόβλημα με τον Γκριεζμάν είναι ότι δεν το έχει πιστέψει»

Μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Κροατίας με (2-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League, ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος άνοιξε και το σκορ για τους μπλε, παραχώρησε δηλώσεις, αφήνοντας αιχμές για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν.

Ο πρώην παίκτης των Καταλανών, ο οποίος έχει περάσει επίσης, από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, σχολίασε τις δηλώσεις του 29χρονου επιθετικού των μπλαουγκράνα, επισημαίνοντας το πρόβλημα.

Για τον Βραζιλιάνο σταρ, η λύση στο πρόβλημα, δεν θα έρθει από τον Ολλανδό τεχνικό, αλλά μόνος του ο Γκριεζμάν πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του, καθώς όπως δήλωσε, χρειάζεται να το πιστέψει περισσότερο:

«Δε νομίζω ότι το πρόβλημα του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα είναι ότι παίζει σε λάθος θέση, κάτι που φαίνεται να σκέφτεται ο ίδιος. Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Χρειάζεται μόνο αυτό, για να το πιστέψει, να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ώστε να αποδείξει και Καμπ Νου την ποιότητά του.

Στη Γαλλία έχει προσαρμοστεί με τον ίδιο προπονητή και σύστημα για πολλά χρόνια, αλλά στην Ατλέτικο χρειάστηκε χρόνο και στη συνέχεια έγινε το αστέρι για αρκετές σεζόν. Απλώς το χρειάζεται, να αφομοιώσει και να πιστέψει ότι στη Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να είναι διαφορετικός, αλλά ότι μπορεί να παίξει όπου θέλει και να δείξει ότι είναι πολύ καλός σε οποιαδήποτε ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ