aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡισβάνης: «Με ρώτησε για την Ανόρθωση ο Λάζαρος, όλοι ξέρουμε ποιος είναι»

Ρισβάνης: «Με ρώτησε για την Ανόρθωση ο Λάζαρος, όλοι ξέρουμε ποιος είναι»

Την αποκάλυψη πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επικοινώνησε μαζί του και ρώτησε λεπτομέρειες για την Ανόρθωση έκανε ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός σε δηλώσεις του στο LarnakaSports και τον Πάνο Λάρκο αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του για το νέο σταθμό της καριέρας του και σημείωσε πως όλοι γνωρίζουν την ποιότητα του Χριστοδουλόπουλου, υπογραμμίζοντας πως από την αρχή της σεζόν ήταν σε καλή κατάσταση στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Σπύρο, νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Πως είδες την αναμέτρηση; «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στους ανθρώπους της ομάδας γιατί με έχουν βάλει κατευθείαν στο κλίμα, με έχουν βοηθήσει αρκετά και εγώ προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο και ότι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Πώς βλέπεις γενικότερα την Ανόρθωση και ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις;
«Ήξερα ότι έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Το ήθελα πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να έρθω. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Η τριάδα πίσω στην άμυνα που παίζει τώρα η Ανόρθωση είναι κάτι το οποίο σε βοηθάει ή μπορείς με τετράδα ακόμη καλύτερα; «Δεν έχω θέμα. Όπου μου πει ο προπονητής και όποιο σύστημα επιλέξει εγώ θα κάνω ότι μπορώ. Έχω παίξει και με τρεις και με τέσσερις τα προηγούμενα χρόνια, οπόταν δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Υπάρχουν και αρκετά παιδιά στην ομάδα τα οποία τα γνωρίζεις. Φαντάζομαι είναι κάτι που σε βοηθά αυτό. «Σίγουρα, όταν ήρθα ήξερα κάποια παιδιά. Τους Έλληνες πιο πολύ αλλά πραγματικά ακόμη και οι ξένοι και τα παιδιά που είναι από την Κύπρο με δέχθηκαν με πολύ μεγάλη χαρά και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Μπορεί να έρθει ακόμη ένας που γνωρίζεις πολύ καλά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Είναι ο πρώτος στόχος όπως φαίνεται της Ανόρθωσης. Έχετε μιλήσει; Σου ζήτησε την άποψη σου; «Με ρώτησε κάποια πράγματα για την ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Λάζαρος και τι παίκτης είναι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει ή τι θα κάνει με τον Ατρόμητο. Σε αυτό δεν μπορώ να επέμβω. Μακάρι να έρθει, όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Λάζαρου».

Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά έτσι; «Ναι, νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια το έχει δείξει. Έχει ξεπεράσει τελείως τους τραυματισμούς που είχε. Όσο ήμασταν μαζί από την αρχή της χρονιάς ήταν σε πολύ καλή κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ