aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ρίσκο για τον Τιμούρ και μπράβο του, σωστό restart μαζί του η Ανόρθωση»

«Ρίσκο για τον Τιμούρ και μπράβο του, σωστό restart μαζί του η Ανόρθωση»

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Αναγέννησης, Απόστολος Μακρίδης, ήταν καλεσμένος του Πανίκου Θεοδοσίου στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» και μίλησε για πολλά και διάφορα. Ο Κύπριος τεχνικός, εκτός για την παρουσία του στην ομάδα της Δερύνειας, για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, για την Εθνικη Κύπρου και για τον Μάικ Θαλασσίτη (διαβάστε ΕΔΩ), αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Μακρίδης: «Δίνουν αφορμή στη Β’ Κατηγορία, ο Θαλασσίτης ήταν “χρυσάφι”»

«Ο Τιμούρ είναι ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της Ανόρθωσης και μπράβο του γιατί έρχεται σε δύσκολη εποχή για την ομάδα. Θεωρώ ότι μαζί του και αν ο κόσμος δείξει υπομονή, η Ανόρθωση θα βρει τον δρόμο της. Ο Τιμούρ την έφτασε στο πιο ψηλό σημείο της ιστορία της και είναι η πιο σωστή και σοφή επιλογή. Για τον ίδιο μπορεί να είναι ρίσκο, αλλά μόνο με αυτόν μπορεί να γίνει ένα πιο σωστό restart και να αλλάξουν κάποια πράγματα. Βλέπουμε ότι όταν η κατάσταση είναι λίγο ανεξέλεχτη που οδηγούνται τα πράγματα. Σαν άνθρωπος και χαρακτήρας θα βάλει τα πράγματα σε μια τάξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ