aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡισκάρει ο Κετσπάγια για τον ακραίο επιθετικό

Ρισκάρει ο Κετσπάγια για τον ακραίο επιθετικό

Πρόθεση του Τιμούρ Κετσπάγια είναι να δώσει, αν χρειαστεί, το πιο μεγάλο του συμβόλαιο σε ακραίο επιθετικό που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όμως δεν αποκλείεται να περιμένει για την κίνηση αυτή προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, εκεί όπου ικανοί παίκτες, που θα δυσκολευτούν να βρουν ομάδα, θα ρίξουν το κασέ τους. Πιθανόν ο Τιμούρ να ρισκάρει λίγο αναμένοντας κίνηση που θα κάνει όντως τη διαφορά.

Για την εν λόγω θέση η Ανόρθωση τη λήξασα σεζόν είχε στη διάθεση της τους Λαβόρδε-Στεφανέλι και ενίοτε τον Ντούρις. Ωστόσο οι πρώτοι δύο αποτελούν ήδη παρελθόν, και πλέον στα άκρα της επίθεσης υπάρχουν οι λύσεις στα πρόσωπα των Μικελτζάντζε, Οκριασβίλι και στον νεαρό φιλόδοξο, Φύτο Κυριάκου.

Ο Γεωργιανός τεχνικός επιθυμεί να ολοκληρώσει τις μετεγγραφικές του κινήσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς στόχος του είναι να μπορεί να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές, εντούτοις για τη θέση του ακραίου επιθετικού θα κάνει λίγη υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ