aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡικάρντο Λαβόρδε: Ένα ερώτημα που βασανίζει

Ρικάρντο Λαβόρδε: Ένα ερώτημα που βασανίζει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα ερώτημα το οποίο «βασανίζει» τους φίλους της Ανόρθωσης είναι πότε επιτέλους θα δουν στο γήπεδο τον παλιό, καλό Ρικάρδο Λαβόρδε. Ο Κολομβιανός επέστρεψε στην Κύπρο εν μέσω  αποθέωσης, όμως ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στην αγωνιστική κατάσταση που πρέπει για να αρχίσει να ανεβάζει στροφές.

Ακόμη και απέναντι στην Αλκή πιθανόν να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα, όμως αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει ο Ρόνι Λέβι την κατάλληλη στιγμή. Ο Λαβόρδε θέλει τον χρόνο του, όμως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και ειδικά μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα, η πίεση όλο και αυξάνεται. Και όσο αυξάνεται η πίεση τόσο και ο κόσμος θα περιμένει περισσότερα από τον 30χρονο ακραίο επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Ανέτοιμος και ανούσιος ο Λαβόρδε

Από εκεί και πέρα έτοιμος αναμένεται να είναι ο Γκόικο Κάτσαρ ενόψει του αγώνα με την Αλκή. Ο έμπειρος μέσος αναμένεται στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της «Μεγάλης Κυρίας» να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ διεκδικεί ακόμη θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Ισραηλινός προπονητής έκρινε ότι ο Σέρβος μέσος δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα κόντρα στην ΑΕΛ, όμως όσο περνά ο χρόνος ο ίδιος θα είναι καλύτερα και δεν θα αργήσει η ώρα που θα παίξει ξανά. Άλλωστε είναι παίκτης που ήρθε για βασικός και όχι για να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ