aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ρίχνουν» το αεροδρόμιο για Λαβόρδε, στην Κύπρο ο Κολομβιανός

«Ρίχνουν» το αεροδρόμιο για Λαβόρδε, στην Κύπρο ο Κολομβιανός

Η στιγμή για την πολυπόθητη άφιξη έφτασε. Ο Ρικάρδο Λαβόρδε αναμένεται να είναι στην Κύπρο απόψε στις 21:35 και στο αεροδρόμιο Λάρνακας θα υπάρχουν φίλοι της Ανόρθωσης, οι οποίοι θα τον περιμένουν για να τον αποθεώσουν.

Διαβάστε επίσης: Με τον πρόεδρο για την πρόκριση

Ο Κολομβιανός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και όλοι αισιοδοξούν ότι θα καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι πότε θα είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο και να δώσει αυτά που μπορεί.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Τα «μαγικά» του Λαβόρδε στην Κύπρο!

Η απόκτηση του Λαβόρδε ήταν πόθος χιλιάδων φίλων της Ανόρθωσης εδώ και μία πενταετία. Γι’ αυτό και η διοίκησή της αισιοδοξεί ότι η έλευσή του θα συμβάλει στην αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτή τη στιγμή έχουν διατεθεί περίπου 3.200 διαρκείας και ο μεγάλος στόχος είναι να ξεπεραστούν τα 4.000. Στα μετεγγραφικά γίνεται προσπάθεια για ενίσχυση στο αριστερό άκρο, τη μεσαία γραμμή, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ