aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡίχνει το φταίξιμο στην FA η Λίβερπουλ

Ρίχνει το φταίξιμο στην FA η Λίβερπουλ

Επιδιώκοντας να… διαφοροποιήσει την προβλεπόμενη τιμωρία του αποκλεισμού και να δικαιολογηθεί για την αντικανονική συμμετοχή του Κιριβέλα στο ματς του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ… κατηγορεί την FA για το γεγονός πως άργησε να εκδώσει την ειδική άδεια για τον ποδοσφαιριστή μόλις εκείνος επέστρεψε από τον δανεισμό του.

Πέδρο Κιριβέλα είναι τελικά ο παίκτης που αγωνίστηκε δίχως να έχει δικαίωμα συμμετοχής, στη νίκη (2-0) επί της ΜΚ Ντονς στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ την περασμένη εβδομάδα.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την προβλεπόμενη τιμωρία του αποκλεισμού από το τουρνουά – στη συνέχεια του οποίου κληρώθηκε να παίξει με την Άρσεναλ – ωστόσο, προσπαθεί να σώσει… ό,τι σώζεται.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ ανοίγει «πόλεμο» με την FA, την οποία και κατηγορεί για κωλυσιεργία στη διαδικασία έκδοσης της ειδικής άδειας που έπρεπε να εξασφαλίσει ο Κιριβέλα, ο οποίος επέστρεψε φέτος από τον δανεισμό του στην Εξτρεμαδούρα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ