aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαRestart... παραμονής από την Νιουκάστλ

Restart… παραμονής από την Νιουκάστλ

Εύκολο μεσημέρι είχε η Νιουκάστλ στην πρώτη της αναμέτρηση μετά τον Covid-19 που επικράτησε με 3-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που έπαιζε με 10 παίκτες από το 50′.

Στην πρώτη αναμέτρηση στην επιστροφή της η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» άδικα στο 0-0 με την Άστον Βίλα, αφού καθαρό γκολ που πέτυχε δεν μέτρησε ποτέ. Στο St. James Park απέναντι στην Νιουκάστλ, ωστόσο η ομάδα του Κρις Γουίλντερ ήταν αρκετά κατώτερη ειδικά αφού έμεινε με δέκα παίκτες και γνώρισε την ήττα.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος 50′ οι «λεπίδες» έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Έγκαν είδε δεύτερη κίτρινη για φάουλ, με τον Σεντ Μαξιμίν να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους πέντε λεπτά μετά από τραγικό λάθος της άμυνας.

Η ομάδα του Στιβ Μπρους διπλασίασε τα τέρματά της με το βολίδα του Μάτι Ρίτσι στο 69ο λεπτό, ενώ ο Ζοέλιντον έγραψε το τελικό 3-0 δέκα λεπτά πριν το τέλος. Έτσι η Νιουκάστλ έφτασε τους 38 βαθμούς, ενώ η Σέφιλντ έμεινε στο -2 από την 5η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ