aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεσιτάλ Μουρίνιο σε 3λεπτη συνέντευξη Τύπου

Ρεσιτάλ Μουρίνιο σε 3λεπτη συνέντευξη Τύπου

Σε μια από τις πιο σύντομες συνεντεύξεις Τύπου που έχουν προηγηθεί αγώνων -στην ιστορία των συνεντεύξεων Τύπου, ο Zoζέ Μουρίνιο πρόλαβε να δώσει ένα ακόμα ρεσιτάλ, από αυτά που γίνονται τίτλοι.

Το πρωί της Παρασκευής 5/10 συνάντησε τους ρεπόρτερ, ώστε να μιλήσουν για το προσεχές παιχνίδι της Manchester United με τη Newcastle. Η όλη διαδικασία διήρκεσε τρία λεπτά. Ο Πορτογάλος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που δεν αφορούσαν τη Newcastle.

Κάποιος τον ρώτησε γιατί περνά δύσκολα η ομάδα του.

Απάντησε “για πολλούς διαφορετικούς λόγους”.

Ο δημοσιογράφος επέστρεψε με το “θέλετε να μας πείτε κάποιους;”

Αρκέστηκε στο “όχι”.

Η United έχει συμπληρώσει πέντε ματς, χωρίς νίκη, κάτι που είχε να της συμβεί από το 1999. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος παραμένει αμετακίνητος στη θέση του. Ομολόγησε ότι “οι παίκτες περιμένουν πως θα φύγω”. Κάτι που ωστόσο, δύσκολα θα συμβεί. Όσο για απόλυση, τα αφεντικά του οργανισμού δεν μπορούν να του δείξουν την πόρτα της εξόδου, διότι όπως αποκάλυψε ο Glenn Hoddle, πρώην προπονητής της Αγγλίας και της Tottenham “τον Γενάρη του έδωσαν να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο. Έχει ‘χάσει’ τους παίκτες. Οι περισσότεροι είναι σαν να παίζουν με αλυσίδα δεμένη στα πόδια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ