aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεσιτάλ Μέσι και τριάρα η Μπάρτσα! (vid)

Ρεσιτάλ Μέσι και τριάρα η Μπάρτσα! (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε την σφραγίδα του στην πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα της La Liga με δύο γκολ και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε τη νίκη με 3-0 επί της Αλαβές. Με φαουλάρα άνοιξε το σκορ ο Αργεντινός, σκόραρε και ο Κουτίνιο. H Aλαβές έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα για 63 λεπτά στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, όμως ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τη λύση και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπάρτσα έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον Πατσέκο να κρατάει όρθια την ομάδα του, ενώ στο 37΄ χρειάστηκε και τη βοήθεια του δοκαριού σε μία απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Τελικά ο Μέσι αυτό που δεν κατάφερε στο 37΄, το έκανε στο 64΄. Ο ηγέτης της Μπάρτσα πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος και άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα, κάνοντας πλέον τα πράγματα πιο εύκολο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ αυτό ήταν το γκολ νούμερο 6.000 της Μπάρτσα στο πρωτάθλημα!

Στο 83΄ ο Κουτίνιο με άπιαστο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0, με το τελικό 3-0 να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις ο Μέσι με κοντινό πλασέ, αφού πρώτα κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα μέσα στην περιοχή της Αλαβές και κανένας αμυντικός δεν μπόρεσε να τον κόψει πριν νικήσει τον Πατσέκο.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ