aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για Σίτι και ήττα με αδιανόητο «κρέμασμα» (video)

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για Σίτι και ήττα με αδιανόητο «κρέμασμα» (video)

Ένα τρομερό γκολ και μια σειρά ανεπιτυχών προσπαθειών να βρει δίχτυα οδήγησαν την Μάντσεστερ Σίτι στην ήττα στην έδρα της Σαουθάμπτον με σκορ 1-0, όπως αυτό διαμορφώθηκε από το 16ο κιόλας λεπτό. Δεν ήθελε να μπει με τίποτα στην εστία του Άλεξ ΜακΚάρθι, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος του ματς με πολλές καθοριστικής σημασίας αποκρούσεις.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της… μεθυσμένης Λίβερπουλ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έπεσε πάνω στην σκληρή πραγματικότητα της Πρέμιερ Λιγκ, μια πραγματικότητα που την βλέπουμε αρκετές φορές να επιβεβαιώνεται για τα φαβορί σε έδρες όπως το «St. Mary’s». Περίπου από το μισάωρο και μετά οι «πολίτες» πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και παρά τις αντεπιθέσεις ήταν εκείνοι που έμοιαζαν ως οι επόμενοι για να βρουν δίχτυα.

Μια σωρεία χαμένων ευκαιριών, ειδικά σε μια τετραπλή στο πρώτο ημίχρονο, εμπόδισε τους περσινούς πρωταθλητές από το να ξαναμπούν στο παιχνίδι και να δοκιμάσουν να το γυρίσουν, με τον ΜακΚάρθι να κατεβάζει ρολά και να μην επιτρέπει σε πάρα πολλές περιπτώσεις την παραβίαση της εστίας του. Είχε και την τύχη μαζί του ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, που στην προαναφερθείσα ευκαιρία είχε δει την μπάλα να σταματάει χαμηλά στο δεξί του σίδερο.

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων προσπάθησαν να το γυρίσουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά κοντινό φάουλ του Κέβιν Ντε Μπρόινε σταμάτησε στο τείχος για να μπει τέλος στις ελπίδες εκείνου και των συμπαικτών του. Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου, με ένα λάθος του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο να δίνει την ευκαιρία στον Τσε Άνταμς να «κρεμάσει» σχεδόν από την μεσαία γραμμή τον Έντερσον, που κατά την προσφιλή του συνήθεια δεν ήταν κοντά στην εστία του, αλλά στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Τρομερή ποδοσφαιρική οξυδέρκεια από τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος σημείωσε το παρθενικό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ με περίσσιο στυλ, κοιτάζοντας αμέσως το που βρίσκεται ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας και έχοντας πάρει την απόφασή του να πάει για το… απίθανο πριν ακόμα η μπάλα φτάσει στα πόδια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ