aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεπό ήταν και πάει...

Ρεπό ήταν και πάει…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σήμερα το πρωί, για να πιάσουν δουλειά ενόψει της πρώτης αγωνιστικής υποχρέωσης του 2018. Κατά την οκταήμερη άδεια που τους έδωσε το τεχνικό επιτελείο, οι πλείστοι πήγαν στο εξωτερικό για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων με την οικογένειά τους. Από σήμερα, όμως, το μυαλό στρέφεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο «ΑΕΚ Αρένα». Εκεί όπου ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν θέλει με τίποτα να δει την ομάδα του να μένει για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χάσει πιθανόν την κορυφή και την ευκαιρία να αξιοποιήσει τυχών απώλειες των άλλων ομάδων που βρίσκονται κοντά της. Αγωνιστικά, ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λαρένα και Καταλά, οι οποίοι συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Παρά τις δυο ισοπαλίες και τους χαμένους βαθμούς η ΑΕΚ έχει δείξει ότι ξέρει να επιστρέφει μετά από παρόμοιου είδους αποτελέσματα και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και τώρα απέναντι στον κακό της δαίμονα που είναι η Νέα Σαλαμίνα. Τα εισιτήρια έχουν οριστεί μόλις στα 10 ευρώ και στόχος της διοίκησης είναι να μαζευτεί όσο γίνεται περισσότερος κόσμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ