aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Refresh» και αλλαγές στην Ανόρθωση

«Refresh» και αλλαγές στην Ανόρθωση

Χωρίς οποιαδήποτε απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της Ανόρθωσης, με τον Αντόνιο Πούτσε να βλέπει με ικανοποίηση την ομάδα του σε απαρτία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, για πρώτη φορά φέτος, είναι στη διάθεσή του και ο Ισπανός τεχνικός έχει την ευχέρεια να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ενόψει Ομόνοιας.

Όπως είναι λογικό, μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, κάποιες αλλαγές θα γίνουν μιας και η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται φρεσκάρισμα σε όλες τις γραμμές.

Ο Πούτσε, που δεν θα είναι στον πάγκο της Ανόρθωσης μιας και είναι τιμωρημένος, έχει ήδη δουλέψει πολύ με τους παίκτες του στις προπονήσεις και θεωρεί ότι η Ανόρθωση θα βγάλει στο γήπεδο μια βελτιωμένη εικόνα, ικανή να φέρει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Βέβαια, όπως για όλους καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει για βελτίωση και βελτίωση να μη βλέπει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ