aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαReb Rebels: Απειλούν ότι δεν θα έχει VAR στο «Αμμόχωστος»!

Reb Rebels: Απειλούν ότι δεν θα έχει VAR στο «Αμμόχωστος»!

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης της Νέας Σαλαμίνας για τους διαιτητές, οι οργανωμένοι οπαδοί της, Reb Rebels, έβγαλαν δικό τους ανακοινωθέν με το ίδιο θέμα, μα με πολύ πιο σκληρή γλώσσα, μια μέρα πριν από το κρίσιμο ματς για την εξάδα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Μάλιστα, απειλούν ότι θα φροντίσουν ώστε να μην έχει VAR στα ματς που θα διεξάγονται στο «Αμμόχωστος»! Η ανακοίνωσή τους αυτούσια:

«Οι σωτήρες του κυπριακού ποδοσφαίρου πιστεύουν οτι είμαστε όλοι ηλίθιοι και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Μετά τις διαμαρτυρίες της ΕΝΠ και του Ολυμπιακού, το Σωματείο μας πέφτει θύμα στο θέατρο του παραλόγου που στήθηκε. Οι κύριοι μέσα στα βαν με τις ευλογίες διαφόρων κάνουν ό,τι τους κατεβεί. Αυτοί διαλέγουν τι να δουν και τι όχι. Αυτοί διαλέγουν τι είναι ξεκάθαρο και τι όχι με μέτρο σύγκρισης τι χρώμα φανέλα φοράει η κάθε ομάδα.

ΚΟΠ…. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να μας παίζετε στα ίσια. Ούτε εύνοιες θέλουμε ούτε….. Αν η κατάσταση συνεχιστεί θα φροντίσουμε εμείς να μην έχει VAR στο “Αμμόχωστος”. Αν νομίζετε ότι λόγω των συνθηκών που λείπει ο κόσμος από τα γήπεδα θα κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς επιπτώσεις έχετε λάθος.

Ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου είναι καζάνι που βράζει. Προσέχετε μην τον βρείτε απέναντί σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ