aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ: «Τρέχει» για να προλάβει το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Αζάρ

Ρεάλ: «Τρέχει» για να προλάβει το ντέρμπι με την Ατλέτικο ο Αζάρ

Αγώνα δρόμου κάνει ο Εντέν Αζάρ, προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με την Ατλέτικο στις 7 Μαρτίου. Δύσκολα προλαβαίνει το ματς με την Αταλάντα για τους «16» του Champions League.

Πριν από μερικές μέρες ο Βέλγος άσος διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό πόδι, το οποίο, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα τον κρατούσε εκτός έδρας για περίπου έξι εβδομάδες.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες η ανάρρωσή του φαινόταν σχεδόν αδύνατη, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «MARCA», η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί κι αυτό διότι η ανάκαμψή του πηγαίνει πολύ καλά.

Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Αζάρ ανεβάζει στροφές προκειμένου να τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του Ζινεντίν Ζιντάν για το παιχνίδι με την Ατλέτικο, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 7 Μαρτίου.

Το ιδανικό σενάριο για τον Γάλλο τεχνικό θα ήταν να έχει τον Βέλγο άσο στον αγώνα εναντίον της Αταλάντα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, στις 24 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο (η ρεβάνς στη Μαδρίτη είναι τις 16 Μαρτίου), ωστόσο οι πιθανότητες για τον Αζάρ να προλάβει το ματς με τους Ιταλούς δεν είναι αρκετές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ