aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ στους παίκτες της: «Ελαττώστε τα σόσιαλ μίντια, για να αποφύγετε τις κλοπές στα σπίτια...

Ρεάλ στους παίκτες της: «Ελαττώστε τα σόσιαλ μίντια, για να αποφύγετε τις κλοπές στα σπίτια σας»

Ο Κασεμίρο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Τόμας της Ατλέτικο, είναι τα τελευταία θύματα των κλοπών που μαστίζουν διάσημους ποδοσφαιριστές και προπονητές του ισπανικού πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια του μαδριλένικου ντέρμπι το περασμένο Σάββατο, ληστές εισέβαλλαν στην οικεία του Κασεμίρο, με την οικογένειά του να βρίσκεται μέσα σε αυτήν.

Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν τους παίκτες τους (Μπενζεμά, Λούκας Βάσκεθ, Ασένσιο, Ίσκο, αλλά και τον Ζιντάν) που έχουν πέσει θύματα, αλλά και τους υπόλοιπους για να αποφύγουν τέτοιες καταστάσεις, έδωσε μια σειρά από συμβουλές.

Αρχικά συμβουλεύει τους παίκτες να μην αναρτούν στα σόσιαλ μίντια εικόνες όπου φαίνεται το εξωτερικό και το εσωτερικό των σπιτιών τους, ώστε να μην βοηθούν τους ληστές να εντοπίζουν την τοποθεσία τους και να μελετούν το χώρο πριν εισβάλλουν σε αυτόν.

Επίσης από τη Ρεάλ συμβουλεύουν τους ποδοσφαιριστές να μην κοινοποιούν λεπτομέρειες από προσωπικά ταξίδια ή καθημερινές εξόδους τους, ενώ τους παροτρύνουν να αυξήσουν και τα μέτρα προσωπικής ασφάλειας στις οικείες τους.

Με τους Κασεμίρο και Τόμας είναι πλέον 15 οι παίκτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής σε όλη την Ισπανία, με τους δράστες να προτιμούν τις Βαρκελώνη, Μαδρίτης, Βαλένθια και Σεβίλλη. Μοράτα, Πικέ, Άλμπα, Μπόατενγκ, Χοακίν, Καρβάλιο, Γκαρέι και Γκαμπριέλ Παουλίστα είναι μερικοί από εκείνους που έχουν περάσει από αυτή την άσχημη κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ