aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ με… ζόρι κόντρα στη Μάλαγα (video)

Ρεάλ με… ζόρι κόντρα στη Μάλαγα (video)

Στο τέλος… Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι αγχώθηκαν κόντρα στη Μάλαγα των Μίτσελ-Ρομπέρτο, αλλά στο τέλος χαμογέλασε, καθώς επικράτησε 3-2 και επέστρεψε στις νίκες στην Primera Division μετά το 0-0 της περασμένης στο ντέρμπι με την Ατλέτικο. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Ρονάλντο με τη… δεύτερη. Αρχικά, νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού, αλλά κατάφερε στη συνέχεια να πάρει το αίμα του πίσω.

Έτσι, περιμένει το αποτέλεσμα του Βαλένθια-Μπαρτσελόνα (26/11, 21:45) για να δει από ποια (μπορεί και από τις δύο) θα μειώσει τη διαφορά, καθώς είναι στο -6 από τις «νυχτερίδες» και στο -10 από τους Καταλανούς, χωρίς να υπολογίζεται το σημερινό της ματς.

Η ομάδα του Ζιντάν ξεκίνησε καλά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 9’, όταν ο Ρονάλντο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά εξ επαφής και ο Μπενζεμά σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 1-0. Η «απάντηση» ήρθε από τον Ρολάν που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Κέκο και με συρτό σουτ ισοφάρισε στο 18ο λεπτό. Τρία λεπτά μετά, ο Καζεμίρο με κεφαλιά νίκησε τον Ρομπέρτο έπειτα από σέντρα του Κρος. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 58’ ο Κάστρο με σουτ εκτός περιοχής εξέθεσε τον Κίκο Κασίγια που δεν αντέδρασε καλά. Η Ρεάλ αγχώθηκε πολύ, αλλά στο 76’ βρέθηκε η λύση, όταν ο Μόντριτς κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο που έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρομπέρτο που αντέδρασε σωστά, μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα και τη νίκη στην ομάδα του.


Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή 24/11

Θέλτα-Λεγανές 1-0
(27′ πέν. Άσπας)

Σάββατο 25/11 

Αλαβές-Έιμπαρ 1-2
(90+1′ Μπουργκουΐ – 33′ Ζορντάν, 69′ Σαρλς)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα 3-2
(9′ Μπενζεμά, 21′ Καζεμίρο, 76′ Ρονάλντο-18′ Ρολάν, 58′ Κάστρο)

Μπέτις-Ζιρόνα
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης

Κυριακή 26/11 

Λα Κορούνια-Μπιλμπάο
Σοσιεδάδ-Λας Πάλμας
Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα

Δευτέρα 27/11 

Εσπανιόλ-Χετάφε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ