aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ με το… στανιό!

Ρεάλ με το… στανιό!

Τρίποντο έστω και με το ζόρι! Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να «λυγίσει» την αξιόμαχη Θέλτα (που είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-1, χάρις σε ένα γκολ του Τόνι Κρόος στο 81ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμό, ευκαιρίες και τις δύο ομάδες, ενώ η Ρεάλ είχε και δοκάρι με σουτ του Μόντριτς στο 28’. Ωστόσο, το δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν όλα τα… λεφτά. Οι Μαδριλένοι κατάφεραν να φθάσουν στο γκολ στο 60ο λεπτό με τον Μοράτα, ενώ προηγουμένως ο Ασένσιο είχε νικηθεί σε τετ-α-τετ από τον Άλβαρες. Η απάντηση από τη Θέλτα που έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση, δεν άργησε να έρθει, καθώς 7 λεπτά μετά ο Ορελάνα με πλασέ, πιάνοντας στον… ύπνο τον Κασίγια που βρισκόταν εκτός εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις αλλά τα χάλαγαν συνεχώς στην τελική πάσα και εν τέλει η Ρεάλ κατάφερε να λυγίσει την ομάδα του Βίγκο. Στο 81’ ο Λούκας έστρωσε στον Κρόος και αυτός με τρομερό συρτό πλασέ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Άλβαρες, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 26/8

Μπέτις-Λα Κορούνια 0-0

Εσπανιόλ-Μάλαγα 2-2
(28′, 61′ Μορένο – 67′ Γιορέντε, 90′ Τσαρλς)

Σάββατο 27/8

Εϊμπάρ-Βαλένθια 1-0
(62’ Πέδρο Λέον)

Οσασούνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2
(45’+2’ Χουάνμι, 81’ Γκαρσία αυτ.)

Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα 2-1
(60′ Μοράτα, 81′ Κρόος / 67′ Ορελάνα)

Λεγανές-Ατλέτικο Μαδρίτης (23:15)

Κυριακή 28/8

Αλαβές-Σπόρτινγκ Χιχόν (19:15)
Λας Πάλμας-Γρανάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα (21:15)
Bιγιαρεάλ-Σεβίλλη (23:15)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ