aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ Μαδρίτης – Τζόναθαν Μπαρνέτ: «Ο Μπέιλ δεν πάει πουθενά»

Ρεάλ Μαδρίτης – Τζόναθαν Μπαρνέτ: «Ο Μπέιλ δεν πάει πουθενά»

Έχει καταντήσει ανέκδοτο. Κοιμάται (ή κάνει ότι κοιμάται) στον πάγκο, δεν παίζει ποτέ, ο Ζινεντίν Ζιντάν του έχει ξεκαθαρίσει με χίλιους τρόπους ότι ΔΕΝ τον υπολογίζει, αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ μοιάζει αποφασισμένος να «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος Ουαλός εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2022, παίρνει τον χρόνο περί τα 21 εκατομμύρια ευρώ και δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να τα… αποχωριστεί, παρ’ ότι είναι ξένο σώμα στην Βασίλισσα.

«Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι καλά. Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, του αρέσει να ζει στην Μαδρίτη και γι’ αυτό δεν θα πάει πουθενά. Εκείνος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανέναν στο ρόστερ, σε ό, τι έχει να κάνει με ποιότητα, γι’ αυτό το θέμα είναι στα χέρια του Ζιντάν» υποστήριξε ο μάνατζερ του Μπέιλ, Τζόναθαν Μπαρνέτ, προσθέτοντας πως «είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, αλλά καμία δεν μπορεί αυτή την στιγμή να αγοράσει τον Μπέιλ».

Στην Ρεάλ από το 2013, ο Μπέιλ μετράει 105 γκολ σε 251 παιχνίδια, όντας… ανύπαρκτος όμως την τελευταία διετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ