aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ Μαδρίτης: Θα μηνύσει ξανά τον «γιατρό της ντόπας» που άφησε υπόνοιες για ντόπινγκ στις...

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα μηνύσει ξανά τον «γιατρό της ντόπας» που άφησε υπόνοιες για ντόπινγκ στις τάξεις της (vid)

Η Ρεαλ Μαδρίτης μελετάει το ενδεχόμενο να μηνύσει (ξανά) τον ύποπτο για εμπλοκή σε υποθέσεις ντόπινγκ γιατρό Εουφεμιάνο Φουέντες, ο οποίος άφησε υπόνοιες ότι στο παρελθόν συμβούλευε τον σύλλογο για τέτοια… θέματα.

Ο Εουφεμιάνο Φουέντες είναι γνωστός πλέον στην Ισπανία ως «ο γιατρός της ντόπας», λόγω της εμπλοκής του σε δύο μεγάλα σκάνδαλα με ντόπινγκ (υποθέσεις «Πουέρτο» και «Λαγωνικό»), εξαιτίας των οποίων τον Απρίλιο του 2013 καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και απαγόρευση εξάσκησης του επαγγέλματος για τέσσερα χρόνια.

Τρία χρόνια αργότερα, η αρχική απόφαση ανατράπηκε και ο Φουέντες απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες, αλλά οι σκιές για την δράση του παραμένουν. Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τζόρντι ‘Εβολε, ο οποίος μεταξύ άλλων τον ρώτησε για την επαγγελματική του σχέση με ποδοσφαιρικούς συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ ή η Βαλένθια.

Όταν ρωτήθηκε ειδικά για την Βαλένθια, ο Φουέντες αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση αλλά, όταν έγινε η ίδια ερώτηση για την Ρεάλ, αρχικά δεν απάντησε, σιώπησε και στη συνέχεια είπε ότι «δεν θα σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Εξαιτίας αυτής της (ξεκάθαρης) υπόνοιας, η Ρεάλ μελετάει σοβαρά το ενδεχόμενο να μηνύσει τον Φουέντες, κάτι που άλλωστε είχε κάνει και το 2013, όταν ο Φουέντες είχε υποστηρίξει ότι η Ρεάλ του χρωστάει χρήματα, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά αφήνοντας και τότε υπόνοιες για συνεργασία των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ