aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ Μαδρίτης: Στο βοηθητικό θα παίξει τα τελευταία παιχνίδια της La Liga

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο βοηθητικό θα παίξει τα τελευταία παιχνίδια της La Liga

Επιστολή στα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε ο πρόεδρος των “μερένγκες”, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο αποζημίωσης των κατόχων διαρκείας για τα υπόλοιπα παιχνίδια της La Liga, ενώ ευχαρίστησε παίκτες και προσωπικό για τη μείωση των μισθών τους.

Ο Πέρεθ επιβεβαίωσε επίσημα ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ δεν θα αγωνιστεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά στο προπονητικό στάδιο “Αλφρέντο Ντι Στέφανο”, χωρητικότητας 6.000 θεατών, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο των “μερένγκες”.

“Τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν θα διεξαχθούν με κόσμο στις κερκίδες. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση να παίξουμε τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια στο Στάδιο Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Η απόφαση αυτή θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε τις εργασίες στο Σαντιάγο Μπερναμπέου” ανέφερε ο Πέρεθ στην επιστολή του.

Η σεζόν συνεχίζει στις 11 Ιουνίου με το Σεβίλλη – Μπέτις. Στη Ρεάλ Μαδρίτης απομένουν έξι εντός έδρας αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς κόντρα σε Έιμπαρ, Βαλένθια, Μαγιόρκα Χετάφε, Αλάβες και Βιγιαρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ