aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν τελειώνει τον Μπέιλ, κρατάει τον Ίσκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν τελειώνει τον Μπέιλ, κρατάει τον Ίσκο

Ο Ζινεντίν Ζιντάν καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε αυτά δεν φαίνεται να βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ζιζού άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Ουαλό εξτρέμ στον εκτός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ κι έχει στείλει τα μηνύματά του προς την πλευρά του διεθνούς άσου ότι θα πρέπει να κοιτάξει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Σύμφωνα με τα Μέσα της πρωτεύουσας, ανάμεσα τους δεν υπάρχει σημείο επαφής και ο Μπέιλ βλέπει την πόρτα της εξόδου. Βέβαια, θα πρέπει να έρθει και πρόταση για τον παίκτη, καθώς ως τώρα δεν ακούγεται τίποτα συγκεκριμένο για την περίπτωσή του.

Ο Μπέιλ έχει βαρύ συμβόλαιο και η Ρεάλ θα ήθελε να το ξεφορτωθεί, ειδικά από την στιγμή που ο Ζιντάν δεν τον θέλει στην ομάδα. Η λύση του δανεισμού υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας, αν και το ιδεατό θα ήταν να παραχωρηθεί είτε με πώληση είτε με ανταλλαγή.

ΜΕΝΕΙ Ο ΙΣΚΟ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ
Αντίθετα, φαίνεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον Ίσκο, ο οποίος ήταν κοντά στην έξοδο, αλλά τελικά φαίνεται πως θα μείνει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο Ζιντάν θεωρεί τον 27χρονο Ισπανό μέσο ένανποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλά πράγματα και δεν θέλει να τον χάσει.

Ο Ίσκο είχε αρκετά θέματα με τον Σαντιάγκο Σολάρι, είχε παραγκωνιστεί και όλα έδειχναν ότι θα αποτελούσε παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι, όμως ο Ζιζού έχει άλλη άποψη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο παίκτης θα μείνει στο ρόστερ των “μερένγκες”, διότι αυτή είναι η εισήγηση του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ