aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ Μαδρίτης και Μπενζεμά συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2023

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενζεμά συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι έτοιμος να «σφραγίσει» την παραμονή του στην Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της «Marca».

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο 33χρονος επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα… αντικαταστήσει το υπάρχον με την «λευκή βασίλισσα», το οποίο έχει ισχύ έως το 2022.

Ο Μπενζεμά έχει ενημερωθεί ήδη από την διοίκηση της Ρεάλ επί του θέματος και, θεωρώντας την κίνηση ως αναγνώριση της προσφοράς του στο κλαμπ, είναι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτή.

Πιστοί στην πολιτική τους με του ποδοσφαιριστές άνω των 30 ετών, οι «μερένχες» προσφέρουν μονοετείς επεκτάσεις, αλλά στην περίπτωση του Γάλλου στράικερ κάνουν μια… εξαίρεση, μην περιμένοντας να φτάσει το συμβόλαιό του στο τέλος, όπως συνέβη με τους Λούκα Μόντριτς, Σέρχιο Ράμος κα Λούκας Βάσκες.

Ο Μπενζεμά αποκτήθηκε από την Ρεάλ το καλοκαίρι του 2009 από την Λιόν, έναντι «μόλις» 36 εκατομμυρίων ευρώ κι έκτοτε έφτασε να είναι ο πέμπτος σκόρερ στην ιστορία τους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ