aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ Μαδρίτης: Φεύγει ο Βαράν το καλοκαίρι

Ρεάλ Μαδρίτης: Φεύγει ο Βαράν το καλοκαίρι

Τίτλοι τέλους φαίνεται ότι θα μπουν στην σχέση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ράφαελ Βαραν το καλοκαίρι. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα «AS», σήμερα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Γάλλος αμυντικός ψάχνεται για να αποχωρήσει, αναζητώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και πιθανότερος προορισμός του μοιάζει να είναι η Premier League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαβορί να τον αποκτήσει!

Ωστόσο, επειδή ο Βαράν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «μερένχες» μέχρι το καλοκαίρι του 2022, για να αποχωρήσει άμεσα θα πρέπει να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι. Ειδάλλως, θα αποχωρήσει την επόμενη σεζόν όντας «ελεύθερος», πλέον.

Ο 27χρονος στόπερ μετράει τη φετινή σεζόν 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ρεάλ, έχοντας πετύχει και δύο γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Βαράν φοράει την φανέλα της «λευκής βασίλισσας» από το καλοκαίρι του 2011, όταν αποκτήθηκε από τη Λανς έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ