aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ για Ρονάλντο: «Θα αποδείξει την αθωώτητά του»

Ρεάλ για Ρονάλντο: «Θα αποδείξει την αθωώτητά του»

Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανακοίνωσή της υπερασπίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο μια ημέρα μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για φορολογική απάτη ύψους 14.700.000 ευρώ, για το διάστημα μεταξύ 2011 και 2014, με συνέπεια να κινδυνεύει ο Πορτογάλος με ποινή φυλάκισης μεταξύ 2 και 7 χρόνια.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στον παίκτη μας Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ενεργήσει σύμφωνα με το νόμο στην εκπλήρωση των φορολογικών του υποχρεώσεων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει πάντα από τότε που βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ιούλιο του 2009, σαφή βούληση να εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις του. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι ο παίκτης μας Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποδείξει την πλήρη αθωότητά του σε αυτή τη διαδικασία. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει ότι η δικαιοσύνη θα ενεργήσει ταχύτατα, ώστε το συντομότερο δυνατό να αποδειχθεί η αθωότητά του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των «μερένχες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ