aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ: Δεν βρίσκει ομάδα ο Νάβας!

Ρεάλ: Δεν βρίσκει ομάδα ο Νάβας!

Σίγουρα ο Νάβας ήταν από τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης για την σεζόν που μας πέρασε. Ο έμπειρος γκολκίπερ που υπερασπιζόταν την εστία των Μαδριλένων τα προηγούμενα χρόνια, είδε τον χρόνο του να μειώνεται. Πλέον ο Τιμπό Κουρτουά είναι βασικός και αναντικατάστατος, με τον Βέλγο να έχει καπαρώσει την θέση του βασικού!

Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον 32χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει εκφράσει και δημόσια την δυσαρέσκεια του. Μάλιστα, σε προηγούμενες δηλώσεις, τόνισε πως η Ρεάλ δεν τον σέβεται! Ο άσος από την Κόστα Ρίκα θέλει να αποχωρήσει, καθώς ο Ζιντάν τον ενημέρωσε πως και στην νέα σεζόν θα είναι… δεύτερη επιλογή πίσω από τον Κουρτουά.

Ο Νάβας δεν θέλει να πάει σε ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία ομάδα που να ενδιαφέρεται. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποδεσμευτεί από το παχυλό μισθό του, πάντως δεν έχει καμία προσφορά στα γραφεία της.

Ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν είχαν εκδηλώσει παλαιότερα το ενδιαφέρον τους για τον Νάβας, όμως… μέχρι εκεί. Επίσης, σύλλογοι όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα ενδιαφέρθηκαν για τον γκολκίπερ της Ρεάλ, ωστόσο ο μισθός του ήταν… απαγορευτικός! Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα καθώς ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να χαμηλώσεις τις απαιτήσεις του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ