aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡεάλ: Χωρίς πέντε βασικούς στη ρεβάνς απέναντι στη Λίβερπουλ

Ρεάλ: Χωρίς πέντε βασικούς στη ρεβάνς απέναντι στη Λίβερπουλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ισπανία για τον επαναληπτικό της Τετάρτης (14/4, 22:00) με τη Λίβερπουλ στην Αγγλία και εν συνεχεία ο Ζινεντίν Ζιντάν ανακοίνωσε την αποστολή των Μαδριλένων που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Ο έμπειρος προπονητής σε ένα ακόμη ματς όμως έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών καθώς εκτός έχουν τεθεί για διαφορετικούς λόγους οι Σέρχιο Ράμος, Αζάρ, Βαράν, Καρβαχάλ και Λούκας Βάθκεθ με τον τελευταίο να τραυματίζεται στο πρόσφατο ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» ο Ράμος: «Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ…» (vid)

Ο Ζιντάν θα πάρει μαζί του στην Αγγλία τους Κουρτουά, Λούνιν, Αλτούμπε, Μιλιτάο, Νάτσο, Μαρσέλο, Οντριοθόλα, Μεντί, Τσουστ, Κρόος, Μόντριτς, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Ίσκο, Αρίμπας, Μαρβίν, Μπενζεμά, Ασένσιο, Βινίσιους, Μαριάνο, Ροντρίγκο.

Φυσικά το θετικό για τη Ρεάλ είναι το σκορ του πρώτου αγώνα, με τους Ισπανούς να έχουν κερδίσει 3-1 στη Μαδρίτη και να έχουν βάλει δύσκολα στον Κλοπ και την παρέα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ