aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ρατσιστικές οι τοποθετήσεις Γιαννέλη για τον δικηγόρο του Ντόσα»

«Ρατσιστικές οι τοποθετήσεις Γιαννέλη για τον δικηγόρο του Ντόσα»

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζουν ρατσιστικές τις τοποθετήσεις γενικού διευθυντή της ομάδας. O Δημήτρης Γιαννέλης στάθηκε στο γεγονός ότι ο δικηγόρος του Ντόσα Ζούνιορ, που ζήτησε άμεση διακοπή συμβολαίου διεκδικώντας δεδουλευμένα, είναι Τούρκος. Οι οργανωμένοι οπαδοί χαρακτηρίζουν υπερεκτιμημένο τον Ντόσα Ζούνιορ, όμως κρίνουν άσκοπο να δίνεται εθνικός χαρακτήρας στη δικαστική διαμάχη που θα ακολουθήσει.

Αναλυτικά η ανακοινωση

«Θεωρούμε τις σημερινές δηλώσεις του διευθυντή της ομάδας άστοχες αλλά και αχρείαστες. Δεν αναφερόμαστε στο κομμάτι του πολυδιαφημισμένου και υπερεκτιμημένου Ντόσα Ζούνιορ αλλά στο σημείο που αναφέρθηκε στον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή.

Ελπίζουμε να ήταν απλώς ένα λάθος της στιγμής και να μην αναφέρθηκε η εθνικότητα του δικηγόρου, που εκπροσωπεί τον παίκτη, με σκοπό να δώσει εθνικό χαρακτήρα στην δικαστική μάχη που θα ακολουθήσει, επιβαρύνοντας την κατάσταση.

Αυτές είναι πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων οι οποίες με σκοπό να κρύψουν τις αδυναμίες τους και τα τεράστια σφάλματα στα οποία υποπίπτουν καλλιεργούν το μίσος μεταξύ των δυο εθνών και βάζουν τους λαούς να αλληλοσφάζονται.

Απαιτούμε από τον διευθυντή της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο LTD, Δημήτρη Γιαννέλη να βγει να ξεκαθαρίσει την θέση του. Να θυμάστε πως τέτοιου είδους ρατσιστικές συμπεριφορές είναι ανεπιθύμητες και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις ιδέες που πρεσβεύει η ΑΕΛ. Το βέβαιο είναι πως εάν επαναληφθεί κάτι θα βρείτε τον Κίτρινο λαό μπροστά σας.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθηνών 1996

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης 1999».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ