aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡαντεβού της Ρόμα με τον Σάρι!

Ραντεβού της Ρόμα με τον Σάρι!

Την απόφαση να αλλάξει προπονητή στο φινάλε της σεζόν έχει πάρει η διοίκηση της Ρόμα. Οι «τζαλορόσι» θεωρούν πως ο Πάουλο Φονσέκα δεν μπορεί να πάει την ομάδα ένα βήμα… παρακάτω, να φανεί ανταγωνιστική για τον τίτλο και αναζητούν τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στην πρώτη τετράδα.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ίσως αυτός να είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, αφού φέρεται να έχει κανονιστεί ραντεβού της με τον πρώην τεχνικό των Νάπολι και Γιουβέντους. Οι Φρίντκιν θεωρούν πως ο Σάρι είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης, το στιλ ποδοσφαίρου του ταιριάζει με αυτό της Ρόμα και μπορεί μια ενδεχόμενη πρόσληψή του να επαναφέρει την ομάδα στα υψηλά στρώματα.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Φονσέκα έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του πως αν τερματίσει στην πρώτη τετράδα και η Ρόμα αγωνίζεται στο Champions League της νέας περιόδου, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν χρόνο. Ωστόσο, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως και ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει πως το κλίμα δεν τον… σηκώνει πλέον στην Ρόμα και είναι επιθυμία και του ίδιου να αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ