aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡαντεβού Παντελή-Λέβι (δηλώσεις Μανώλη)

Ραντεβού Παντελή-Λέβι (δηλώσεις Μανώλη)

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου της Ανόρθωσης, μίλησαν στα ΜΜΕ ο πρόεδρος Χαράλαμπος Μανώλη, καθώς και ο νέος πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Παντελή.

Ο Χαράλαμπος Μανώλη δήλωσε:

«Στόχος τους τελευταίους δύο μήνες ήταν να βρεθεί μια αποδεκτή λύση από την ολότητα του κόσμου. Είναι κάτι που τα τελευταία εννιά χρόνια, όλες οι προηγούμενες διοικήσεις δεν είχαν λάβει υπόψη. Σαν διοίκηση του συλλόγου, ο πρώτος στόχος ήταν η επιλογή και η διαπραγμάτευση ώστε να έχουμε έναν άνθρωπο αποδεκτό από τη μάζα του κόσμου. Για να βρει τα πόδια της η Ανόρθωση χρειάζεται άτομα σαν τον Ανδρέα που είναι ποδοσφαιράνθρωπος. Χρειάζεται όμως ενότητα και συνδρομή όλων. Αν περιμένουμε ένα σωτήρα, ξεχάστε το αυτό, καθώς δεν θα πετύχει».

Στη συνέχεια μίλησε ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος τόνισε:

«Πρέπει να γίνουν αρκετές κινήσεις διότι η ομάδα είναι στον χειρότερο αγωνιστικό βαθμό. Πάγια μου θέση είναι ότι χωρίς καλό ποδόσφαιρο, τα υπόλοιπα είναι περιττά. Όπως είπε και ο πρόεδρος θα δουλέψουμε στο γήπεδο και μετά στην ενότητα. Κακά τα ψέματα, αν η ομάδα δεν έχει επιτυχίες, δεν υπάρχει αγάπη. Είναι σημαντικό για εμένα που η γενική συνέλευση αποφάσισε ότι μπορώ να βοηθήσω μετά τα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και τον τρόπο που έφυγα. Αύριο η ώρα 9 θα μιλήσουμε με τον κύριο Λέβι. Ότι αποφασίσουμε μαζί με τον προπονητή θα το κάνουμε πράξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ