aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ραντεβού και... τέλος με Κωστή, παίζει σαν να είναι 30 χρόνων»

«Ραντεβού και… τέλος με Κωστή, παίζει σαν να είναι 30 χρόνων»

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό. Κι αυτό είναι κάτι που δεν προκύπτει μόνο από διαρροές και πληροφορίες, αλλά και μέσω δηλώσεων παραγώντων της Νέας Σαλαμίνας.

Μάλιστα, ο Γιάννος Χρυσοστόμου, αναπληρωτής πρόεδρος και υπεύθυνος οικονομικών της βαρωσιώτικηςς ομάδας «κλειδώνει» -μέσω δηλώσεων στο SDNA- την μετεγγραφή του 19χρονου μέσου στους Πειραιώτες και μιλάει για το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων».

«Απομένουν τα διαδικαστικά για να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό. Είναι όλα συμφωνημένα και αναμένουμε την ειδοποίηση προκειμένου να γίνει το ραντεβού για τις υπογραφές», τόνισε ο Γιάννος Χρυσοστόμου.

-Όσο για τους οικονομικούς όρους του deal;

«Η Νέα Σαλαμίνα θα εισπράξει κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα διατηρήσουμε κι ένα ποσοστό μεταπώλησης», είπε το στέλεχος της ομάδας, μιλώντας στη συνέχεια με τα καλύτερα λόγια το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού που αναδείχτηκε μέσα από τα δικά τους… σπλάχνα.

«Ο Κωστή είναι από τα 12 χρόνια του κοντά μας. Μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στα χέρια του προπονητή μας στα τμήματα υποδομών, Γιώργου Τσιούκα. Προέρχεται από φτωχή οικογένεια. Τον ωρίμασε γρήγορα ο χαμός του πατέρα του. Είναι ένα άκρως ταπεινό παιδί και χαμηλών τόνων στην συμπεριφορά του. Θυμάμαι πως το καλοκαίρι όταν του είπαμε πως έχουμε μια διαφορά με τον Ολυμπιακό για την μετεγγραφή του, μας έλεγε… “δεν πειράζει, εγώ θα κάνω υπομονή και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου”», πρόσθεσε.

Στον επίλογο ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας σκιαγράφησε και το αγωνιστικό προφίλ του 19χρονου μέσου, χωρίς να τσιγκουνευτεί εγκωμιαστικών σχολίων: «Διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση κι έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια. Την φετινή σεζόν έχει ωριμάσει απίστευτα και συμπεριφέρεται στα παιχνίδια μας λες και είναι 30 ετών. Βλέπει όλο το γήπεδο, έχει τρομερή μπαλιά, δεν είναι στατικός και καλύπτει όλους τους χώρους στον άξονα. Πιστεύω ακράδαντα πως μπορεί μέσω σκληρής δουλειάς να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ