aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡανιέρι: «Να συνεχίσει το έργο του ο γιος του...»

Ρανιέρι: «Να συνεχίσει το έργο του ο γιος του…»

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του προέδρου της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, δήλωσε με τοποθέτησή του στο «Sky Sports Italia» ο Κλαούντιο Ρανιέρι, εκθειάζοντας παράλληλα το χαρακτήρα του ανθρώπου, μαζί με τον οποίο πανηγύρισαν την κατάκτηση της Premier League τη σεζόν 2015-16, σε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Ήμουν τρομερά κλονισμένος όταν το έμαθα. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και πάντα είχε έναν καλό λόγο για όλους. Είχε θετική ενέργεια και την ικανότητα να γίνεται αγαπητός στον καθένα. Ερχόταν στα αποδυτήρια μόνο για να πει καλά λόγια, ποτέ για να μας κατηγορήσει», τόνισε αρχικά ο 67χρονος Ιταλός προπονητής και συνέχισε λέγοντας:

«Μια φορά, λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά μου, ήρθε στα αποδυτήρια με μία τεράστια τούρτα και ανάγκασε τους πάντες να μου τραγουδήσουν για τα χρόνια πολλά. Ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος και ό,τι άγγιζε γινόταν καλύτερο. Τώρα είναι η σειρά του γιου του, που πάντα αγαπούσε το ποδόσφαιρο, να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του», είπε επίσης.

«Θυμάμαι όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά και αμέσως κατάλαβα πόσο θετικός άνθρωπος είναι, γεμάτος ενέργεια. Στόχος μου όταν ήρθα στην Λέστερ ήταν να κρατήσουμε την ομάδα στην Premier League και στη συνέχεια όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη. Ο Σριβανταναπράμπα είχε πολύ σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πάντα ερχόταν μισή ώρα νωρίτερα στο γήπεδο και ενθάρρυνε τους πάντες. Ποτέ δεν είπε κάτι άσχημο, ήταν πάντα χαρούμενος και χαμογελαστός. Είμαι τόσο λυπημένος αυτή τη στιγμή, απλά θέλω να μοιραστώ το πένθος με την οικογένειά του», ήταν τα λόγια του Κλαούντιο Ρανιέρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ