aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡανιέρι: «Δεν θέλω στεναχωρημένους παίκτες στη Λέστερ»

Ρανιέρι: «Δεν θέλω στεναχωρημένους παίκτες στη Λέστερ»

Αμφίσημα μηνύματα έστειλε ο Κλάουντιο Ρανιέρι, με τις δηλώσεις του στο περιθώριο του φιλικού της Λέστερ με την Όξφορντ Σίτι, το πρώτο της προετοιμασίας της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε σίγουρος ότι δεν θα έχει άλλη απώλεια πλην του Καντέ, όμως εξήγησε πως όποιος θέλει να φύγει, δεν πρόκειται να τον εμποδίσει…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ικανοποιημένος που υπογράψαμε με τον Γουές (σ.σ. Μόργκαν) και νομίζω πως αργά, αλλά σταθερά και οι υπόλοιποι θα υπογράψουν. Δεν είναι η δουλειά μου να τους υπογράψω. Είμαι ο προπονητής, όχι ο αθλητικός διευθυντής, αλλά σιγά-σιγά, ξέρω ότι οι άλλοι παίκτες θα υπογράψουν. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το γκρουπ σεμνό και ταπεινό»

«Η παραμονή του Βάρντι είχε τεράστια σημασία και με τον Μάχρεζ θα συμβεί το ίδιο. Όχι μόνο με τον Μάχρεζ, με όλους. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται χωρίς τον Μάχρεζ, χωρίς τον Καντέ, αλλά ο Μάχρεζ θα μείνει μαζί μας όλα τα χρόνια του συμβολαίου του. Έχω πίστη. Κανένας άλλος δεν θα φύγει. Θα μείνουμε μαζί.

Μόνο ο Καντέ ήθελε να φύγει, αλλά, εντάξει, τον καταλαβαίνω. Ήρθε από μία μικρή ομάδα στη Γαλλία και έκανε μία φανταστική σεζόν. Ήθελα να μείνει μαζί μας για άλλη μία σεζόν. Θα βελτιωνόταν πολύ με τη συμμετοχή στο Champions League, όμως επιθυμούσε να φύγει. Εντάξει, καλή τύχη. Δεν θέλω στεναχωρημένους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ