aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάμσεϊ: «Μπορούν και χωρίς εμένα»

Ράμσεϊ: «Μπορούν και χωρίς εμένα»

Ο Αάρον Ράμσεϊ εμφανίστηκε απογοητευμένος που δεν θα μπορεί να βοηθήσει την Ουαλία στον ημιτελικό του Euro 2016 απέναντι στην Πορτογαλία, ωστόσο, δήλωσε αισιόδοξος πως παρά την απουσία του οι συμπαίκτες του μπορούν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Ο μέσος της Άρσεναλ ήταν από τους πρωταγωνιστές των «δράκων» και στο 3-1 επί του Βελγίου, όμως η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο 75ολεπτό της αναμέτρησης του στερεί την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι την Πορτογαλία στο ημιτελικό της Τετάρτης (6/7).

«Ήταν μια φυσική αντίδραση στη φάση που δέχτηκα την κάρτα και αμέσως κατάλαβα πως ήταν κίτρινη. Είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό, αλλά πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου μπορούν να τα καταφέρουν και να βρεθούμε στον τελικό» ήταν τα λόγια του Ράμσεϊ.

Πέραν του Ράμσεϊ, ο Κρις Κόουλμαν δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μπεν Ντέιβις, ο οποίος επίσης συμπλήρωσε κάρτες στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ