aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάμος: «Μού αξίζει να φύγω με το κεφάλι ψηλά»

Ράμος: «Μού αξίζει να φύγω με το κεφάλι ψηλά»

Ο Σέρχιο Ράμος ξεκαθάρισε ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Ρεάλ παραμένει στάσιμο, τόνισε ότι αξίζει να φύγει με το κεφάλι ψηλά και παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα του άφησε ένα συναίσθημα ικανοποίησης.

Συνέντευξη στον Ιμπάι Γιάνος στο πλαίσιο του Amazon Prime και του ντοκιμαντέρ με πρωταγτωνιστή τον ίδιον παραχώρησε ο Σέρχιο Ράμος. Ο Ανδαλουσιάνος αρχηγός της Ρεάλ ξεκαθάρισε ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «μερένγκες» (εκπνέει τον Ιούνιο), τόνισε ότι αξίζει να φύγει με το κεφάλι ψηλά και παραδέχθηκε ότι ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα του άφησε ένα συναίσθημα ικανοποίησης.

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω ότι όταν δουλεύεις γίνονται πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την ανανέωση, κανείς δεν ανησυχεί περισσότερο από μένα γι’ αυτό. Αυτό που θα μου άρεσε θα ήταν να φύγω με το κεφάλι ψηλά, όπως μου αξίζει μετά από τόσα χρόνια σε αυτήν την ομάδα. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να παίξω και να κλείσω τη σεζόν με ένα τίτλο», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους και του Κριστιάνο: «Όλο και πιο πολύ μειώονται οι διαφορές στο ποδόσφαιρο. Η Γιουβέντους ήταν φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Μπορεί να συμβεί στον καθέναν, ελπίζω όχι σε εμάς με την Αταλάντα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να παίξω σε αυτό το ματς.

Για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα: «Η ικανοποίηση για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα υπάρχει, αλλά δεν θέλω να γελάω γιατί μπορεί να συμβεί και σε μάς»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ