aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάμος: «Με πονάει που δεν βρίσκομαι στο Euro αλλά...» (pic)

Ράμος: «Με πονάει που δεν βρίσκομαι στο Euro αλλά…» (pic)

Ο Λουίς Ενρίκε άφησε εκτός αποστολής για την εθνική ομάδα της Ισπανίας για το Euro, τον 35χρονο Ισπανό αμυντικό κι έτσι οι «φούρια ρόχας» θα πάνε για πρώτη φορά από το Euro του 2004 σε μεγάλη διοργάνωση χωρίς τον Ράμος.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η εθνική Ισπανίας δεν θα έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστής που να ανήκει στο ρόστερ της Ρεάλ!

Από την πλευρά του ο έμπειρος στόπερ, με μήνυμα που δημοσίευσε στα social media εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ενρίκε, αλλά παράλληλα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως η συγκεκριμένη απόφαση ήταν η καλύτερη για όλους.

«Μετά από σκληρούς μήνες και μια περίεργη σεζόν σε αντίθεση με οτιδήποτε έχω βιώσει στην καριέρα μου έρχεται το Euro. Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να φτάσω το 100 % για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε. Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου όπως επίσης με πονάει που δεν θα μπορώ να παίξω για την Ισπανία, αλλά σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεκουραστώ, να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω του χρόνου όπως κάνω πάντα. Πονάει που δεν εκπροσωπείς τη χώρα σου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή τύχη και ελπίζω να κατακτήσουμε το Euro. Θα είμαι άλλος ένας φίλαθλος που θα ζητωκραυγάζει από το σπίτι του», ήταν το μήνυμα του Ράμος στα social media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ