aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάκιτιτς για Μέσι και Σουάρες: «Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, αλλά τα πηγαίναμε καλά»

Ράκιτιτς για Μέσι και Σουάρες: «Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, αλλά τα πηγαίναμε καλά»

Δεν είχαν και τις πιο στενές επαφές, δεν «σφάζονταν» όμως και στα αποδυτήρια οι τρεις ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Ιβάν Ράκιτιτς σε συνέντευξή του όταν ερωτήθηκε για τους πρώην συμπαίκτες του, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Πέρασαν μαζί έξι χρόνια ως συμπαίκτες στους «μπλαουγκράνα» και τώρα που ο Κροάτης επέστρεψε στη Σεβίλλη θέλησε να απαντήσει στις φήμες που ακούγονταν όλες αυτές τις χρονιές σχετικά με το κλίμα στη σχέση των τριών αυτών παικτών.

«Έχω εκφράσει τη δική μου οπτική. Η σχέση μου μαζί τους δεν ήταν ποτέ στενή. Δεν ήμαστε πολύ κοντά. Πιστεύω ότι ήταν δύσκολο σε ένα γκρουπ 23 ή 24 παικτών. Οι πιο στενοί μου φίλοι ήταν οι Αντρές Ινιέστα, Τερ Στέγκεν, Μποατέγκ και Τζούνιορ Φίρπο την τελευταία χρονιά. Αλλά τους σέβομαι πολύ και τους δύο. Ήταν οι συμπαίκτες μου για έξι χρόνια και είναι πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Πάντα τα πηγαίναμε πολύ καλά και έχω αμέριστο σεβασμό για αυτούς. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ήμαστε πολύ κοντά, σχεδόν σαν γείτονες. Είμαι ευγνώμων για το πώς μου συμπεριφέρθηκαν όλα αυτά τα χρόνια», υποστήριξε σε συνέντευξή του στο μέσο El Desmarque.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ