aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάγισε το γυαλί μεταξύ Σάντσες και Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Ράγισε το γυαλί μεταξύ Σάντσες και Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Ενός κακού μύρια έπονται… Άνετα η φράση αυτή θα μπορούσε ν αντικατοπτρίζει την κατάσταση που διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ως γνωστόν οι ήττες φέρνουν κακό κλίμα και βγάζουν διαφορές και μικροεντάσεις στην «φόρα».

Σε ένα από αυτά τα επεισόδια της φετινής προβληματικής Γιουνάιτεντ, έρχεται να προστεθεί και αυτό του Αλέξις Σάντσες. Είναι δεδομένο πως ο Χιλιανός σούπερ σταρ δεν ικανοποιεί φέτος και δεν δικαιολογεί το γεγονός πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ των Κόκκινων Διαβόλων.

Φαίνεται όμως να υπάρχει και θέμα από την πλευρά του παίκτη και μάλιστα προς τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Σάντσες δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Πορτογάλο τεχνικό. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «SUN» ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν αντέχει καθόλου τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του -πιεσμένου από τα αποτελέσματα είναι η αλήθεια- Ζοσέ Μουρίνιο και έχει βάλει τον ατζέντη του να βρει οπωσδήποτε ομάδα για να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη του 2019.

Κάπως έτσι φαίνεται πως θα μπουν τίτλοι τέλους σε μια μεταγραφική κίνηση που έδειχνε ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες στο αγγλικό ποδόσφαιρο και να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή αλλά τελικά ο θησαυρός αποδείχθηκε… άνθρακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ