aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡάγιος-Βίκτορ: Έγκαιρη προεδρική παρέμβαση και τέλος…

Ράγιος-Βίκτορ: Έγκαιρη προεδρική παρέμβαση και τέλος…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη η διοίκηση του Αντρέα Παντελή για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Πρώτο και πιο σημαντικό είναι το θέμα της διαιτησίας του Γιάννη Αναστασίου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε αρκετά λάθη με την «Κυρία» να εστιάζει τις φωνές της στην μη υπόδειξη καθαρού φάουλ υπέρ της πριν το γκολ του ΑΠΟΕΛ, την μη υπόδειξη πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βάτερμαν πάνω στον Ολιβέιρα αλλά και στην μη αποβολή του Μοράις στο 37′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

«Η διοίκηση θα εξετάσει τη γενική εικόνα της διαιτησίας, τα λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, το γκολ που προήλθε από φάουλ που προηγήθηκε. Υπήρχε και η παράβαση του Βάτερμαν στον Ολιβέιρα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Σάββας Πηλακούτας.

Πέραν από τη διαιτησία, η διοίκηση δεν άφησε να περάσει στο… ντούκου το περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ράγιος και Βίκτορ. Οι δυο ποδοσφαιριστές στο 68ο λεπτό λίγο έμεινε να πιαστούν στα χέρια όμως η παρέμβαση του Γκάμπριελ ηρέμησε τα πράγματα. Σήμερα, ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή είχε συνάντηση με τους δυο ποδοσφαιριστές πριν τν προπόνηση οι οποίοι έδειξαν μεταμέλεια και απολογήθηκαν στο διοικητικό ηγέτη της ομάδας.

Η έγκαιρη και άμεση παρέμβαση του Παντελή είναι αρκετά σημαντική καθώς δεν αφήνει σκιές να αιωρούνται πάνω στην ομάδα αλλά ούτε τις σχέσεις των παικτών να επηρεάζουν την συνολική εικόνα της ομάδας. Τόσο ο Βίκτορ όσο και ο Ράγιος αφήνουν πίσω τους ότι έγινε μιας και θεωρούν ότι ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα και τίποτα περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ